Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφιος με τον Μανώλη Καρρά ο Χρήστος Γεροχρήστος

GEROXRHSTOS 19

Ως Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Προποντίδας

Την προσχώρησή του στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου ανακοίνωσε ο Χρήστος Γεροχρήστος. Στη επίσημη δήλωση της υποψηφιότητάς του ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Προποντίδας (ΔΗΜΤΟ) της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητές φίλες

Αγαπητοί φίλοι

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου κυρίου Μανώλη Καρρά.

Έναν άνθρωπο που έδειξε με την εργατικότητά του, την εντιμότητα, τον σεβασμό στον πολίτη πως πρέπει να ασκεί ο τοπικός άρχοντας διοίκηση και να μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα του τόπου.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων δραστήριων ανθρώπων με αίσθηση και γνώση της ευρύτερης κοινωνικής και επιχειρηματικής πραγματικότητας.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την ανάπτυξη καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς όχι από τυπική υποχρέωση. Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να μοιραστούμε μαζί τις κοινές ελπίδες και τα οράματα για το Δήμο μας".

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 03 Μαρτίου 2019 21:54
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos