Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας η Γ.Σ. της ΕΟΑΒ

GS EOAB19

Συζητήθηκαν ο απολογισμός και τα πεπραγμένα του 2018

Τη Γενική Συνέλευσή της πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με θέμα: «Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και την έκθεση πεπραγμένων της περασμένης χρονιάς».

Η ψήφιση τους υπήρξε ομόφωνη σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας, ενώ όλες οι προτάσεις των εκπροσώπων των σωματείων εισακούστηκαν με τη δέουσα προσοχή και ξεκινά άμεσα η υλοποίηση τους.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΟΑΒ παρουσία μάλιστα πολλών αθλητών, αθλητριών και προπονητών.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση ο Χρήστος Ιακώβου που κατέθεσε την αναγκαιότητα προσέλκυσης και εξέλιξης νέων αθλητών καθώς και ο Ολυμπιονίκης Βίκτωρ Μήτρου.

Ο Α αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ Δημήτρης Βαλασιάδης στην τοποθέτησή του επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Το 2018 ήταν μία πολύ εποικοδομητική χρονιά για την Ελληνική Αρση Βαρών. Η χρονιά που πέρασε βρήκε το άθλημα μας ενωμένο να προσπαθεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Παράλληλα καταρτήσαμε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που βοήθησε τους αθλητές να έχουν πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτή η προσπάθεια την επικρότησαν όλα τα σωματεία με τις θέσεις τους στη Γενική Συνέλευση».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΒ Φώτης Καϋμενάκης δήλωσε: "Η συνεργασία της διοίκησης με τα σωματεία μας κρίνεται αγαστή σε ύψιστο βαθμό και κινείται σε πνεύμα απόλυτης κατανόησης κάτι που εμφανίζεται και από την ομοφωνία των αποφάσεων. Τέθηκαν οι στόχοι της χρονιάς, συζητήθηκε το πλαίσιο προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων και φυσικά συναποφασίστηκε ως απόλυτη προτεραιότητα μας να δοθεί το βάρος των προσπαθειών μας στους νέους αθλητές και αθλήτριες".

Τέλος το μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΒ και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Λάκης Προκοπίδης τόνισε: «Η Ελληνική Ομοσπονδία μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά χρονιά κατάφερε να έχει αγώνες υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να στείλει πολλούς αθλητές και αθλήτριες σε διεθνείς διοργανώσεις. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς με την τεράστια βοήθεια του Πύρρου Δήμα και την επιρροή που έχει παγκοσμίως στις περισσότερες διοργανώσεις η χώρα μας δεν επιβαρύνθηκε με έξοδα για τη διαμονή και τη διατροφή των εθνικών αποστολών. Παράλληλα η Ομοσπονδία έχει εξασφαλιστεί τη διαμονή, τη διατροφή και την ιατρική περίθαλψη των διεθνών αθλητών και αθλητριών μας ώστε να υπάρξει απρόσκοπτη προετοιμασία τους στις καθημερινές προπονήσεις ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Άρση Βαρών συνεχίζει τον σωστό προγραμματισμό και στρέφεται με αισιοδοξία προς το μέλλον».

επιστροφή στην κορυφή