Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Λουκ Πέρι

 louk perimx

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θρύλο του "Beverly Hills"

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη, πέθανε σήμερα σε ηλικία 52 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ, όπου νοσηλευόταν, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του, την αρραβωνιαστικιά του, την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του.

Ο Πέρι εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς «Riverdale». Στο «Beverly Hills, 90210», μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του 1990, ο Αμερικανός ηθοποιός ερμήνευε τον ρόλο του Ντίλαν Μακέι.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο συνέπεσε με την ανακοίνωση του Fox σχετικά με την επιστροφή του «Beverly Hills, 90210» για έξι επεισόδια. Ο Λουκ Πέρι δεν είχε συμπεριληφθεί στο κάστινγκ.

Τα social media έχουν γεμίσει μηνύματα θλίψης για την απώλεια του ηθοποιού ο οποίος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και στην Ελλάδα από την προβολή του σίριαλ με τίτλο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που προβλήθηκε τη δεκαετία του '90 από το Mega.

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1966 στο Μάνσφιλντ του Οχάιο. Τελείωσε το σχολείο στη γενέτειρά του και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του ως ηθοποιός. Αν και θεωρήθηκε πολλά υποσχόμενος και επιχείρησε να περάσει και στο χώρο του κινηματογράφου, μετά τη συμμετοχή του στο «Beverly Hills, 90210» η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη πορεία.

Ρόλους ερμήνευσε, επίσης, σε σειρές όπως τα «Another World», «Oz», «Jeremiah», «Windfall», «John from Cincinnati» και «Body of Proof». Επίσης, είχε δανείσει την φωνή του σε πολλά κινούμενα σχέδια όπως τα «Biker Mice from Mars», «Mortal Kombat: Defenders of the Realm», «The Legend of Calamity Jane», «The Incredible Hulk», «Pepper Ann» κ.ά.

επιστροφή στην κορυφή