xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση για το Κτηματολόγιο στη Θεσσαλονίκη

kthmatologio sxedio2

Στις 18 Μαρτίου

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται στην Κεντρική Μακεδονία» σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη), στις 17.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, την οποία θα συντονίζει εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Γιουτίκας, θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ και εκπροσώπων φορέων. Στη συνέχεια θα υπάρξει εισαγωγική ομιλία από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου, καθηγητή Βύρωνα Νάκο, η Διευθύντρια Έργων του Ελληνικού Κτηματολογίου, Άρια Ιωαννίδη, θα αναφερθεί στην «Κτηματογράφηση στο υπόλοιπο της χώρας» και η Διευθύντρια Νομικής, Ελεωνόρα Ανδρεδάκη στη «Σημασία της υποβολής δήλωσης για τη σύνταξη Κτηματολογίου στη χώρα».
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό και απαντήσεων από τους εισηγητές, ενώ δηλώσεις προς τα ΜΜΕ θα γίνουν πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

επιστροφή στην κορυφή