xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χειροπέδες σε δύο ανδρόγυνα στις Σέρρες που διακινούσαν ναρκωτικά

nar uaser 16

Συνελήφθησαν επιπλέον 11 άτομα για κατοχή ηρωίνης που είχαν προμηθευτεί από το κύκλωμα

Δύο ανδρόγυνα που διακινούσαν ναρκωτικά συνελήφθησαν προχθές, Πέμπτη 14 Μαρτίου, το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 66 και 34 ετών και οι σύζυγοί τους, 63χρονη και 30χρονη αντίστοιχα, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία γα σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα είχαν συστήσει συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκαν την ίδια ημέρα και συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές των Σερρών, επιπλέον 11 άτομα ηλικίας 32 έως 54 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες ηρωίνης που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 66χρονο και την 63χρονη. Συνολικά βρέθηκαν στην κατοχή των 11 συληφθέντων ηρωίνη βάρους 17,8 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δύο ζευγαριών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- 54 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 66,9 γραμμαρίων, έτοιμες για διακίνηση,
- ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 267,6 γραμμαρίων,
- 192 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας σε σκόνη,
- 130 ναρκωτικά δισκία,
- 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
χρηματικό ποσό 710 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και
- 4 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

επιστροφή στην κορυφή