xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δήμος Κασσάνδρας: Οι πολίτες υπεύθυνοι για την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων

dhmarxeio kassandras 2a

Απαγορεύεται η ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένων σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο

Έκκληση στους δημότες απευθύνει ο Δήμος Κασσάνδρας για το θέμα των ογκωδών απορριμμάτων, ενόψει καλοκαιριού, υπενθυμίζοντας ότι απαγορεύεται η ρίψη τους σε κοινόχρηστους χώρους και οι ίδιοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για την απομάκρινσή τους, ενώ οι παραβάτες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

«Ο Δήμος Κασσάνδρας, το Τμήμα Περιβάλλοντος και η Υπηρεσία Καθαριότητας στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει να διατηρήσει τον Δήμο καθαρό (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου παρατηρείται αύξηση του πληθυσμού εντός των διοικητικών του ορίων), ενημερώνει τους Δημότες και κατοίκους του Δήμου Κασσάνδρας, ότι δεν έχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα για την περισυλλογή και απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων, που προέρχονται από κλάδεμα δέντρων, κήπους κ.λ.π., έπιπλα, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά. και κατά συνέπεια απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη ογκωδών και πάσης φύσεως άλλων αντικειμένων σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο», επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα προσθέτει ότι «σε αντίθετη περίπτωση οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό καθαριότητας, κυρώσεις», υπογραμμίζοντας ότι: «Οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι οι ίδιοι να φροντίζουν για την απομάκρυνση των ογκωδών απορριμμάτων τους και μάλιστα με ευθύνη τους και δικές τους δαπάνες».

«Ελπίζουμε σε μια καθημερινή και συνεχή συνεργασία των Δημοτών και των Δημοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, ώστε ο Δήμος μας να παραμείνει καθαρός, καθώς η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2