Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημη παρουσίαση της εκ νέου υποψηφιότητας του Μανώλη Καρρά (φωτο και βίντεο)

Om 372

Έκανε απολογισμό του έργου και παρουσίασε τις θέσεις για την επόμενη 4ετία

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τον Δήμο Νέας Προποντίδας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές Σαββάτο 16 Μαρτίου, στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

Om 301

Ο νυν Δήμαρχος έκανε απολογισμό του έργου του για την 5ετία που πέρασε, έργο τεράστιο που σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και συνεχίζει να υλοποιείται σε όλα τα επίπεδα του Δήμου. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις θέσεις του και την στρατηγική του για την επόμενη 4ετία, καλώντας όλους τους δημότες να τον εμπιστευθούν και πάλι για έναν «Τόπο που αξίζει το καλύτερο, το άριστο, το πρωτοποριακό, το καινοτόμο, το σύγχρονο»!

Om 305

Με το σύνθημα «Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Νέας Προποντίδας», έκλεισε την ομιλία του ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς, ξεσηκώνοντας το ήδη ενθουσιασμένο κοινό που τον παρακολούθησε με προσοχή για μία περίπου ώρα, καλώντας τους πολίτες να τον εμπιστευθούν και πάλι στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Om 277

Στο τέλος της ομιλίας του, δέχτηκε ανθοδέσμη από Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, μία ομάδα την οποία στήριξε και βοήθησε με όλες τις καινοτόμες δράσεις που πραγματοποίησε και θα συνεχίσει να το κάνει για την τόσο ευαίσθητη αυτή ομάδα της κοινωνίας μας.

Om 397

Om 276

Om 616

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020