ΡΟΗ 24/7:

Στ. Βαλιάνος: "Ένας Δήμος 16 Πρωτεύουσες" (βίντεο)

Valianos Stageiramar19

Επίσκεψη και προγραμματικές δεσμεύσεις του Στέλιου Βαλιάνου στα Στάγειρα

 

 

Από τα Στάγειρα ξεκίνησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος τη σταδιακή παρουσίαση του τμήματος του προγράμματος του Συνδυασμού ΟΜΟΦΩΝΙΑ, που τιτλοφορείται «Ένας Δήμος 16 Πρωτεύουσες».

Ο κ. Βαλιάνος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιώργο Ιππέκη, συζήτησε τα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα και τις δυνατότητες, περιηγήθηκε σε σημεία ενδιαφέροντος των Σταγείρων και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της περιοχής.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Άλσος του Αριστοτέλη, δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινάμε την παρουσίαση της δέσμης τοπικών παρεμβάσεων στις κοινότητες του Δήμου, το μέρος εκείνο του προγράμματός μας, που τιτλοφορείται “Ένας Δήμος 16 Πρωτεύουσες”, συμβολίζοντας ακριβώς την ισόρροπη κατανομή του ενδιαφέροντός μας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Επί δημαρχίας Βαλιάνου, δεν θα υπάρχουν ξεχασμένες κοινότητες. Εδώ στα Στάγειρα, τρεις είναι οι παρεμβάσεις που δεσπόζουν στον προγραμματικό μας σχεδιασμό:

1ον) Η αποκατάσταση των χρόνιων προβλημάτων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και του αποχετευτικού δικτύου του οικισμού. Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο λύματα να επιστρέφουν στα σπίτια, δεν νοείται να χρησιμοποιείται ως άλλοθι αδράνειας το γεγονός ότι θα χρειαστούν σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επειδή ο κεντρικός αγωγός, βρίσκεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της κοινότητας.

2ον) Η ανάπλαση του Άλσους του Αριστοτέλη και η σύνδεσή του μέσω πεζογέφυρας με τον αρχαιολογικό χώρο των Σιδηροκαυσίων.

3ον) Η απόδοση στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες των Σταγείρων, του αναξιοποίητου δημοτικού οικοπέδου που βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στο Άλσος Αριστοτέλη, με την κατασκευή εγκαταστάσεων άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες».

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 06 Απριλίου 2019 09:16
επιστροφή στην κορυφή