all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

Οι κορυφαίες τάσεις γυαλιών ηλίου Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, παρελαύνουν στο "ΟΠΤΟΤΥΠΟ"

matii

Το απαραίτητο αξεσουάρ της εμφάνισης που προσθέτει στυλ στο ντύσιμο μας αλλά ταυτόχρονα προστατεύει και τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, είναι τα γυαλιά ηλίου.

 

Οι νέες τάσεις γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 παραμένουν ίδιες σε πολλά σημεία με αυτά της προηγούμενης χρονιάς παρουσιάζουν όμως και διαφορές που τα κάνουν μοναδικά.

Μάσκες και Flat Top γυαλιά ηλίου, ανανεωμένα γυαλιά τύπου Pilot, Cat Eyes σκελετοί, ορθογώνιοι και στρογγυλοί φακοί, σκελετοί πεταλούδα, φακοί με καθρέπτη, σκελετοί με χρώμα και διάφορα μοτίβα, αποτελούν κορυφαίες επιλογές και φέτος στα γυαλιά ηλίου.

Τα must όμως που θα κάνουν την διαφορά φέτος στην νέα Collection γυαλιών ηλίου  Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 είναι τα μικροσκοπικά γυαλιά, οι στρόγγυλοι φακοί και οι σκελετοί στολισμένοι με διακοσμητικά στοιχεία και glitter που δίνουν ένα πιο glamorous στυλ...!

Στο κατάστημα οπτικών ειδών "ΟΠΤΟΤΥΠΟ" θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από την νέα Collection, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο και στυλ αλλά τολμήστε και κάτι διαφορετικό... είναι τάση!

mati4

mati1

 

mati5

mati

mati2

Κατάστημα οπτικών ειδών "ΟΠΤΟΤΥΠΟ" Τζαβούρα 21, Ν. Μουδανιά

www.optotypo.gr

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 23730 23565

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 13:33
επιστροφή στην κορυφή