Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας Αθ. Ξανθόπουλου

52713854 2061007773991274 517284559755149312 n

Σήμερα (Σάββατο 23/3) στη Νικήτη

Στην προεκλογική μάχη ρίχνεται και επίσημα ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Αθανάσιος Ξανθόπουλος. Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του στη Νικήτη, στο καφέ "Τα φανάρια".

"Η απόφαση συμμετοχής μου στις αυτoδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής υπερκομματικού συνδυασμού, ήταν ανταπόκριση στο τιμητικό κάλεσμα μιας διακομματικής και διακοινοτικής ομάδας ενεργών συμπολιτών. Αυτό υπαγορεύτηκε από την αγωνία του σκεπτόμενου και προβληματιζόμενου ανθρώπου που νιώθει πληγωμένος, απομονωμένος και απογοητευμένος από τις πολιτικές πρακτικές της διοίκησης του Δήμου.

Εξοπλισμένος με την πείρα που απέκτησα μέσα από την πολιτική μου διαδρομή, αλλά και με την εμπειρία 30 και πλέον χρόνων που βρίσκομαι μακριά από τα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων, ΟΧΙ όμως και αποχής μου από τα πολιτικά δρώμενα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, αποφάσισα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας.

Θεωρώ ότι αυτό, που πάνω απ’ όλα έχουν ανάγκη σήμερα οι πολίτες από τους εκπροσώπους που επιλέγουν είτε σε ενθικό είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι η πολιτική αξιοπιστία, το πραγματικο και αδιάλλειπτο ανθρώπινο ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής τους, το καθημερινό έργο που γίνεται με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού καλού και δημοσίου συμφέροντος.

Αυτή είναι η δική μου πολιτική φιλοσοφία και αυτό θέλω να υπηρετήσω ως Δήμαρχος Σιθωνίας. Προσωπικά μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν είμαι εδω για να διχάσω αλλά για να ενώσω. Ο συγκερασμός απόψεων και η συνεργασία αποτελούν τη βάση για να αλλάξουν οι καταστάσεις. Οι αιρετοί της τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει και οφείλουν να αφήσουν την κομματική τους ταυτότητα έξω από την πόρτα του Δημαρχείου. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη ενάντια στον εκφοβισμό, για μια ελεύθερη κοινωνία χωρίς χτυπηματα κάτω από τη μέση και ανυπόστατες συκοφαντίες. Ολα στο φως με αποδείξεις. Κάθε άλλη επιλογή ενισχύει την πολιτική αναξιοπιστίας, υπονομεύει και δυναμιτίζει την τοπική αυτοδιοίκηση ευτελίζοντας τον ίδιο τον πολίτη και την ατομικότητά του. Θα υπηρετήσω με συνέπεια αυτή την προοπτική και θα σταθώ αν χρειαστεί αντιμέτωπος με οποιαδήποτε λογική που καταστρατηγεί αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό δεν αποτελεί απλά υπόσχεση, αλλά είναι η συνέχεια της πολιτικής μου πρακτικής και συνειδητή προσωπική επιλογή ήθους και διαχρονική στάση στη δημόσια ζωή.

Στόχος μου παραμένει να εμφυσήσουμε και να εμπνεύσουμε ένα νέο όραμα προοπτικής και πολιτικής ηθικής που θα εδραιώσει μια νέα αντίληψη σχέσης και αλληλοσεβασμού μεταξύ δημότη και δημοτικής αρχής με αξιοπιστία, ανθρώπινο πρόσωπο, αποτελεσματικότητα και ικανότητα παραγωγής έργου", αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ξανθόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 23 Μαρτίου 2019 09:36
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2