Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σεμινάριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

KATERINH EUROPE DIRECT2

Από το Europe Direct Halkidiki

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Halkidiki σε συνεργασία με το Δίκτυο Ενεργών Νέων Κατερίνης και το φορέα υποδοχής του BUSINESS MENTALITY, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Κατερίνης, στο πλαίσιο του Global Money Week 2018, σεμινάριο-ομιλία με κεντρικό θέμα «ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου, ήταν η Αΐντα Νίκα, η οποία αναφέρθηκε στο νέο περιβάλλον και τις δυνατότητες που δίνει η νεανική επιχειρηματικότητα σε όσους νέους θέλουν να δραστηριοποιηθούν και πρέπει να είναι σε θέση να λάβουν τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις, όταν απαιτηθεί.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να καθοδηγηθούν σωστά με στόχο την απόκτηση επιχειρηματικών και οικονομικών δεξιοτήτων. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται μέσω των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Τέλος, έγινε αναφορά (City Branding), την αστική αναζωογόνηση και δημιουργία νέας εικόνας για την τοπική κοινωνία.

KATERINH EUROPE DIRECT3

KATERINH EUROPE DIRECT1

επιστροφή στην κορυφή