ΡΟΗ 24/7:

Συνέδριο για τις Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις στη Θεσσαλονίκη

ellhnorwsikes shmaies

Στις 8 και 9 Απριλίου

Διήμερο συνέδριο με θέμα «Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές», διοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχοι του συνεδρίου είναι να πραγματοποιηθούν ουσιαστικές εμπορικές επαφές επιχειρηματιών, καθώς και η πραγματοποίηση συναντήσεων εμπειρογνωμόνων για θέματα πιστοποιήσεων, εξαγωγικών διαδικασιών, διατραπεζικών συναλλαγών, εκτελωνισμών, μεταφορών και αποθήκευσης.

Θεματολογία
- Δομές Υποστήριξης των Διμερών Εμπορικών σχέσεων από Ελληνικούς και Ρωσικούς Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις
- Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις και δυνατότητες ανάπτυξης τους μέσα από την ουσιαστική γνώση των εμπορικών πρακτικών, των διατραπεζικών συναλλαγών, των δικτύων μεταφοράς και των τελωνειακών διαδικασιών των δύο χωρών.

Το Συνέδριο τελεί Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και του Οργανισμού Enterprise Greece.

επιστροφή στην κορυφή