ΡΟΗ 24/7:

Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο στην Ιερισσό ο Αργ. Τσακνής (φωτο και βίντεο)

ΤΣΑΚΝΗΣ6

Έκανε έναν απολογισμό της απερχρόμενης Δημοτικής Αρχής

Έσφιξε το χέρι με εκατοντάδες δημότες της Ιερισσού και της προ του Άθω περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, που εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης "Ισχυρός Αριστοτέλης", στην Ιερισσό την Κυριακή 24 Μαρτίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, γεγονός που δίνει την βεβαιότητα της εκλογικής νίκης στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

ΤΣΑΚΝΗΣ7

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη με μία μεστή και γεμάτη πάθος ομιλία του περιέγραψε με τρόπο γλαφυρό τον δύσκολο δρόμο που χρειάστηκε να ακολουθήσει ο Δήμος για να ξεπεράσει τα εμπόδια της οικονομικής κρίσης, των capital controls και του κλίματος που επικρατούσε στον Δήμο. Αναφέρθηκε επιπλέον στις κατακτήσεις της δημοτικής αρχής στους τομείς της εξωστρέφειας και των πανελλαδικών διακρίσεων (Δείκτης Αποτελεσματικότητας δήμων ΚΕΦίΜ), αλλά και στα έργα που υλοποίησε ή δρομολόγησε η διοίκηση του Δήμου.

ΤΣΑΚΝΗΣ5

Σε δηλώσεις του ο Αργύρης Τσακνής στο τέλος της εκδήλωσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συγκινημένος για τα μηνύματα που εισέπραξα από τους συνδημότες μου. Κοίταξα τον κόσμο στα μάτια και του είπα την αλήθεια. Ο "Ισχυρός Αριστοτέλης" θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Με αισιοδοξία, με πίστη, με πάθος θα κερδίσουμε».

ΤΣΑΚΝΗΣ2

επιστροφή στην κορυφή