Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια με τον Μ. Καρρά η Χρ. Μηκέ Τσέλιου

55892514 2327265504208808 3525288527828877312 n

"Σε κάθε μεγάλη επιλογή ήμουν πάντα δίπλα σας", αναφέρει σε μήνυμά της

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Προποντίδας με τον συνδυασμό του Μανώλη Καρρά "Νέα Προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος" είναι η Χριστίνα Μηκέ-Τσέλιου. Σε μήνυμά της με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η κ. Μικέ αναφέρει:

"Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
εδώ και 16 χρόνια συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας. Όχι, ούτε κουράστηκα εύκολα ούτε ακολούθησα τους εύκολους δρόμους και αυτό το γνωρίζετε. Η αισιοδοξία σας για τους υποψηφίους ήταν και δική μου αισιοδοξία ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στις ελπίδες σας. Η τυχόν απαισιοδοξία και επιφυλακτικότητά σας μου έδινε κίνητρο να αναθεωρώ απόψεις και στάσεις, να σταθμίζω και να επανεξετάζω τις θέσεις μου, τις θέσεις μας.

Σε κάθε μεγάλη επιλογή ήμουν πάντα δίπλα σας. Αφουγκραζόμουν τις ανάγκες του Δήμου και προσπαθούσα για τη βελτίωση των συνθηκών για εμάς, τους δημότες, στην καθημερινότητά μας. Δε δίστασα να αντιπαρατεθώ, να αρνηθώ, να τολμήσω, σε αίθουσες συμβουλίων και επιτροπών, αλλά και έξω, μαζί σας.

Παραμένω σταθερή στις αξίες μου. Συγκρούστηκα, όπου και όταν χρειάστηκε, για τη διαφύλαξη της ομαλότητας στο Δήμο. Αλλά και γιατί η στείρα αντιπολίτευση δε φτάνει. Ανέλαβα πρωτοβουλία, σχεδίασα και συντόνισα δράσεις στα ΚΑΠΗ, για τους ανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, στα κινητά ιατρεία, για την πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας, για τη γυναίκα και την οικογένεια. Ήμουν παρούσα. Έκανα παρεμβάσεις. Δεν αρκέστηκα, όπως ενδεχομένως θα μπορούσα, στη μετριότητα και τις εύκολες λύσεις της ελάχιστης προσπάθειας. Και θα συνεχίσω, αν μου προσφέρετε την τιμή της ψήφου σας. Σήμερα σας καλώ να στηρίξουμε τη συνέχιση του έργου του Μανώλη Καρρά, με τον οποίο είμαι υποψήφια.

Ο Μανώλης Καρράς ως Δήμαρχος έκανε την διαφορά. Τα έργα του είναι γνωστά και η νοοτροπία του προσανατολίζεται πάντα στη συνεργασία, στη διαπαραταξιακή και στην πάνω από ονόματα και χρώματα συνεργασία. Στις εκλογές αυτού του Μάη να δώσουμε και πάλι καθαρή εντολή στον Μανώλη Καρρά να συνεχίσει το έργο του. Πάνω και πέρα από παρατάξεις και αντιθέσεις. Είναι δοκιμασμένος, ανθεκτικός και αποφασισμένος. Στις εκλογές αυτού του Μάη παραμένω μάχιμη και κατεβαίνω για άλλη μία φορά μαχητική και εφοδιασμένη με την πείρα της πορείας μου. Κουβαλάω με χαμόγελο τόσο τη για χρόνια συμμετοχή μου στο Δήμο όσο και την απασχόλησή μου στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της υγείας, από το μετερίζι της εργασίας μου στο Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας.

Στις εκλογές αυτού του Μάη είμαι υποψήφια σ' ένα δύσκολο αγώνα έχοντας στο πλευρό μου το σύζυγό μου, Δημήτρη Τσέλιο, και τα παιδιά μου, Κατερίνα και Μιχάλη, στους οποίους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Φίλες και φίλοι, ζητώ ξανά την επικοινωνία μαζί σας, τη στήριξη και την ψήφο σας, που θα είναι τιμή για το συνδυασμό, για το Δήμαρχο Μανώλη Καρρά και για μένα προσωπικά.

MHKE XRISTINA 19

Σας ευχαριστώ.
Μηκέ – Τσέλιου Χριστίνα"

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη Χριστίνα Μηκέ-Τσέλιου για την επιλογή της να πορευθεί μαζί μου στις προσεχείς εκλογές. Η μαχητικότητα και οι παρεμβάσεις της, όπως τις έζησα πέντε χρόνια τώρα, ήταν για μένα πράγματι αξιοπρόσεκτες. Έχει τη δική της φωνή και το δικό της τόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ασυμβίβαστο και μαχητικό. Την καλωσορίζω σε αυτό τον κοινό μας αγώνα και της εύχομαι καλή και μεγάλη επιτυχία", αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος", Μανώλης Καρράς.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2