Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις διεθνείς διοργανώσεις Πάλης το 2020 στην Ελλάδα

pali diet ag

Παγκόσμιο Βετεράνων, Μεσογειακό Πρωτάθλημα και τους Βαλκανικοί Αγώνες

Το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Πάλης θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα το 2020! Η άψογη συνεργασία της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης με την Παγκόσμια Ομοσπονδία σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό, που παίρνουν οι διοργανώσεις που έχει αναλάβει η ΕΛΟΠ, είχε ως αποτέλεσμα η UWW να αναθέσει τρεις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα για το 2020.

Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων, το Μεσογειακό πρωτάθλημα και τους Βαλκανικούς Αγώνες. Τρεις διοργανώσεις που θα κάνουν την Ελλάδα επίκεντρο της Πάλης. Οι διεθνείς διοργανώσεις παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και η τοπική κοινωνία, μέσω του αθλοτουρισμού και των χιλιάδων αθλητών, αθλητριών συνοδών και επισκεπτών που θα φτάσουν το 2020 στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπακουλας δήλωσε: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης νιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνεια που μέσω της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνει την αμέριστη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το ΔΣ της ΕΛΟΠ είναι ιδιαίτερα χαρούμενο που η UWW ανέθεσε τρεις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη τιμή που γίνεται πρώτα στο άθλημα της Πάλης, την ομοσπονδία και τη χώρα μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ και πρόσθεσε: «Η δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αρχικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι εν συνεχεία στις διεθνείς, έχει αξιολογηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και είμαστε χαρούμενοι, που μας εμπιστεύονται. Ελπίζουμε οι αθλητές της Πάλης και οι φίλοι του αθλήματος να απολαύσουν αυτούς τους αγώνες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Θοδωρή Χαμάκο, ο οποίος ως μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, συνέβαλε στα μέγιστα και υποστήριξε την ανάληψη των διοργανώσεων στη χώρα μας».

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020