Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Ελευθερία Κεφάλα υποψήφια με τον Μανώλη Καρρά

56636439 575303556314718 5321123270362136576 n

"Οι πράξεις πρέπει να είναι ανώτερες των λόγων κι αυτό θα τηρήσω" αναφέρει σε μήνυμά της

Στο στίβο της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπαίνει η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Χαλκιδικής και δημοτική υπάλληλος, Ελευθερία Κεφάλα. Η κ. Κεφάλα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Προποντίδας με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Μανώλη Καρρά, "νέα προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος".

Σε μήνυμά της αναφέρει: "Η πίστη πως μόνο η ενεργή συμμετοχή μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας ήταν ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση ένταξης στον συνδυασμό «νέα προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος».

Η αγάπη για τα κοινά υπήρχε πάντα μέσα μου. Το 2003 με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε πρώτη σε ψήφους γυναίκα νομαρχιακή σύμβουλο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου εργάστηκα με ήθος και συνέπεια, προκειμένου να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Δεν θα πούμε πως όλα είναι ιδανικά κι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Βλέπετε, ωστόσο, ότι έργα έχουν γίνει απ’ άκρη σε άκρη του δήμου σε μία εποχή που οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους. Πενιχρές χρηματοδοτήσεις, πολύπλοκες διαδικασίες, αυστηρά κριτήρια επιλεξιμότητας, γραφειοκρατία, είναι μόνο κάποια από τα εμπόδια τα οποία ξεπεράστηκαν με τη σκληρή δουλειά και την ισχυρή βούληση της δημοτικής αρχής.

Από τη θητεία μου ως νομαρχιακή σύμβουλος αλλά και από την εργασία μου ως δημοτική υπάλληλος, γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα των δήμων και τις ανάγκες σας. Έχοντας ως εφόδια τη γνώση και την εμπειρία επιθυμώ να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ στην προσπάθεια για βελτίωση των υποδομών, του τουρισμού, της παιδείας, της εξυπηρέτησης του πολίτη, του πολιτισμού, της στήριξης των επαγγελματιών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων.

Χωρίς χρώματα και κόμματα, πιστεύοντας στα πρόσωπα και τις ικανότητές τους, σάς καλώ να επιλέξετε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας χωρίς ψέματα, κενά λόγια και ανέδοξες υποσχέσεις. Οι πράξεις πρέπει να είναι ανώτερες των λόγων κι αυτό θα τηρήσω για να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, όπως μου υπαγορεύουν οι αρχές που μου δίδαξαν οι γονείς μου".

56877152 393171067905361 8836222812914974720 n

Το βιογραφικό της Ελ. Κεφάλα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ν. Φλογητά όπου ζω μέχρι και σήμερα. Ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων κι είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2003 εκλέχθηκα Νομαρχιακή Σύμβουλος και συμμετείχα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην επιτροπή για θέματα παιδείας και ποιότητας ζωής. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα με την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης κι ήμουν συνδιοκτήτρια του «Φιλολογικού Φροντιστηρίου» με έδρα τα Ν. Μουδανιά. Επίσης, εργάστηκα στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων κι ενημερωτικές εκπομπές, μία εκ των οποίων το «Αγροτικό βήμα». Παράλληλα , είχα την επιμέλεια και παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής στο ράδιο «Άθως». Επιπλέον, εργάστηκα ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Τοπικής Ένωσης Δήμων-Κοινοτήτων κι ήμουν αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Περί δήμων ο λόγος». Σήμερα, εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος στο δήμο Πολυγύρου. Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Κυραλίδη, ο οποίος είναι δικηγόρος κι έχουμε δύο παιδιά, τον Ιωάννη και τον Μάριο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2