ΡΟΗ 24/7:

"Ω γλυκύ μου έαρ" στη Μονή Λαζαριστών

D32 kW8XkAEJPJi

Μουσική εκδήλωση με το Δημήτρη Μπάση

Εκδήλωση, με τίτλο "Ω γλυκύ μου έαρ" και σημείο αναφοράς το Θείο Δράμα και την Πορεία από το Θείο Πάθος στην Ανάσταση, με τη συμμετοχή του καταξιωμένου καλλιτέχνη, Δημήτρη Μπάση,θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέα 15 Απριλίου, στις 19.30 στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Την εκδήλωση, που διοργανώνουν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πλαισιώνει ο βυζαντινός χορός ΗΔΥΜΕΛΟΝ, σε σύμπραξη με τη γυναικεία χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων - Μενεμένης ‘’ΥΜΝΩΔΙΑ’’. Οι δυο χορωδίες θα αποδώσουν ύμνους και άσματα των ημερών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ιωάννη Τσάμη.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, επίσης, οι γυναικείες χορωδίες του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων, καθώς και του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου.
Παράλληλα, το χορευτικό τμήμα της Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων, θα αναπαραστήσει ήθη έθιμα των ημερών, ενώ το χορευτικό συγκρότημα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων θα αποδώσει χορούς της Λαμπρής.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 12 Απριλίου 2019 14:19
επιστροφή στην κορυφή