Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Παρουσίαση των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

MHTSOTAKHS PAROYSIASH EYRWBOYLEYTES

Μήνυμα νίκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονταν οι κορυφαίες στιγμές της Ελλάδας στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κεντρικά μηνύματα του βίντεο ήταν η ενδυνάμωση της δημοκρατίας, το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η πραγματική οικονομία.

Το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους συνολικά 42 υποψήφιους, οι 20 διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι 42 υποψήφιοι

Ευάγγελος Μεϊμαράκης
Μιχάλης Αγγελόπουλος
Γιάννης Ανδρουλάκης
Τόνια Αράχωβα
Άγης Βερούτης
Νίκος Γιαννής
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Ελίζα Βόζεμπεργκ
Μανώλης Μαυρομμάτης
Βασίλης Μιχαλολιάκος
Πέγκυ Σταθακοπούλου
Νίκη Τζαβέλλα
Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου
Άκης Τσελέντης
Γιώργος Ξηραδάκης
Γιώργος Αμυράς
Λευτέρης Βαρουξής
Καλυψώ Γούλα
Κώστας Δέρβος
Νικόλαος Δούκας
Παύλος Ελευθεριάδης
Θοδωρής Καλαμπόκης
Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Ελισάβετ Κυρίτση
Χιουμεϊρά Αχμέτ Ογλού
Τέτα Διαμαντοπούλου
Θεόδωρος Ζαγοράκης
Δημήτρης Καιρίδης
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Γιώργος - Σταύρος Κρεμλής
Γεώργιος Κύρτσος
Βασιλική Λαζαράκου
Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς
Αικατερίνη Μάρκου
Μιχάλης Μασουράκης
Δημήτρης Μελάς
Αφροδίτη Μπλέτα
Γιάννης Παϊδας
Ελένη Παναγιωταρέα
Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη
Μαρία Σπυράκη
Βίκυ Φλέσσα

Μήνυμα εκλογικής νίκης εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση των 42 «γαλάζιων» υποψήφιων ευρωβουλευτών.

«Στις 26 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη, μετά από τέσσερα χρόνια, με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψήφιους» τόνισε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της εκδήλωσης.

Κάνοντας ευθεία αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι «η Ν.Δ. ήταν η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και ήταν η παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Εξέφρασε δε, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Ευρώπη απειλείται σήμερα από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού, σημειώνοντας με νόημα ότι ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο της άκρας δεξιάς.

«Θέλουμε μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ε.Ε.» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, ενώ εκτίμησε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι ο νικητής των προσεχών ευρωπαϊκών εκλογών.

«Η μεγάλη μάχη είναι για τη φανέλα, όπως είπε και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μεϊμαράκης), είναι για τη ΝΔ, γιατί το βράδυ της 26ης Μαΐου το μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ξεκάθαρο» έσπευσε να συμπληρώσει.

«Μετά από τέσσερα χρόνια χαμένων ευκαιριών, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, μην παραλείποντας να αναφέρει ότι «η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

επιστροφή στην κορυφή