ΡΟΗ 24/7:

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Φιλαρμονική Ν. Μουδανιών

filarmonikh n propontidas

Για το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών

Η Ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέων Μουδανιών Δήμου Νέας Προποντίδας, μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα το Σάββατο 4 Μαΐου στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών.
Το Φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, και γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή προέρχονται από Πολωνία, Κίνα, Βουλγαρία, Γεωργία, Ουκρανία, Κύπρο και Ελλάδα.
Ως ένας ευαισθητοποιημένος Καλλιτεχνικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής διαθέτοντας μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ σε εθελοντικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Ιδιαίτερη στιγμή του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ θα αποτελέσει η συμμετοχή των μουσικών σχημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων: το «Jazz Octet» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας,Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha Tv, Βίκυ Χαντζή και η ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

επιστροφή στην κορυφή