ΡΟΗ 24/7:

Ο Χρ. Γιαννούλης παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Πιερίας

giannoulis pieria

Με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Τους οχτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά» και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανακοίνωση και η παρουσίαση συντρόφων, συνοδοιπόρων, συμπολιτών και συμπαραστατών της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα! Είναι άνθρωποι με ερείσματα στην κοινωνία, επαγγελματίες, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, νέοι άνθρωποι που θα συμβάλλουν στην αλλαγή σελίδας στην Κεντρική Μακεδονία. Όλοι μαζί «Κοιτάμε Μπροστά» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!»

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Πιερίας είναι:

Αρίσση Δήμητρα – Άνεργη Ιδιωτικού Τομέα
Μαμούρης Βασίλης – Γυμναστής
Μπίνιας Νικόλαος – Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στην Ειδική Αγωγή
Μπούσιας Διονύσης - Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Συρόπουλος Θανάσης – Συνταξιούχος Μηχανικός Ολυμπιακής
Τζαγκας Νικόλαος – Πολιτικός Επιστήμονας
Τερζή Αναστασία – Γυμνάστρια
Χαϊλατζίδου Θεοδοσία – Γνωσούλα – Δασκάλα.

επιστροφή στην κορυφή