Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρχίζουν στα Ιωάννινα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών

arsiv1 1000x580

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου

Στα Ιωάννινα θα χτυπάει η καρδιά της ελληνικής Άρσης Βαρών. Από αύριο (Σάββατο 21/4) έως την Κυριακή θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, Νέων Ανδρών–Νέων Γυναικών, Εφήβων–Νεανίδων και Παίδων–Κορασίδων. "Η όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, για πρώτη φορά, θα φιλοξενήσει μια κορυφαία διοργάνωση και άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους Ελληνες πρωταθλητές, καθώς και τους αθλητές μας που διέπρεψαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ).

Τους αγώνες συνδιοργανώνει η ΕΟΑΒ με την περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών. Πολύτιμη είναι η στήριξη των εθνικών χορηγών της ομοσπονδίας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bread Factory, Cosmote και Αθλος, ενώ χορηγοί των αγώνων είναι τα νερά Ζαγόρι και το ΠΕΑΚΙ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου με τις γυναίκες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το μεσημέρι με τις... βαριές κατηγορίες των ανδρών.

"Για ακόμη μια διοργάνωση οι αθλητές της Αρσης Βαρών αναμένεται να κάνουν μεγάλες επιδόσεις και φυσικά να καταρρίψουν πολλά Πανελλήνια ρεκόρ", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΟΑΒ.

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020