xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ν. Προποντίδας η Αθανασία Πέσχου

SYGXRONOS DIMOS PESXOY ATHANASIA

Με το συνδυασμό "Σύγχρονος Δήμος" του Μανώλη Καρρά

Την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος Νέας Προποντίδας με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Μανώλη Καρρά ανακοίνωσε η Αθανασία Πέσχου. Σε μήνυμά της η κ. Πέσχου αναφέρει:

"Στην σημερινή εποχή ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης χρειάζεται και νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να ενισχύσουμε τις διοικητικές μηχανές με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και για να μάθουμε δίπλα στους εμπειρότερους και να ανεβάσουμε το επίπεδο της πολιτικής ζωής.

Οι νέοι πλέον, έχουμε συναίσθηση της πραγματικότητας και των ζητημάτων που εγείρονται γύρω μας. Πληροφορούμαστε, προβληματιζόμαστε , ενημερωνόμαστε. Σαν νέοι άνθρωποι λοιπόν, που μέσω των σπουδών μας και της δουλειάς μας, αποκτήσαμε ακαδημαϊκή και κοινωνική κατάρτιση, οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην χώρα μας και στον τόπο μας ,να μιλάμε και να διεκδικούμε.

Προερχόμενη από τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας και όχι από κάποιο μεγάλο πολιτικό «τζάκι»,

Με πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μου ευθύνης, συνεπής και προσηλωμένη στους στόχους μου,

Έχοντας βαθειά πίστη, ότι μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά, μπορώ να προσφέρω κι εγώ από το μετερίζι μου στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Δήμου μας,

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου απέναντι στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, και δηλώνω Παρών στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Καρρά.

Μαζί Συνεχίζουμε λοιπόν, για να είναι ο Δήμος Νέας Προποντίδας συνεπής στο ραντεβού του με το μέλλον!

Με ανιδιοτέλεια, με ακεραιότητα, υπεύθυνα, δυναμικά, αισιόδοξα!

Με εκτίμηση
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Νέων Μουδανιών
Αθανασία Πέσχου"

Βιογραφικό Αθανασίας Πέσχου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στα Νέα Μουδανιά όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι έγγαμη με τον Βασίλη Καραϊβαζίδη και μητέρα δύο παιδιών, του Στράτου και της Μαργαρίτας.Είναι κόρη της Μαργαρίτας και του Γεωργίου Πέσχου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών και κατέχει πιστοποιητικό εξειδίκευσης ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται από το 1998. Πρώτα σε συμβολαιογραφικό γραφείο, κατόπιν εξωτερικός συνεργάτης στις οικονομικές υπηρεσία του Δήμου Ν. Μουδανιών. Από το 2008 έως και σήμερα είναι Διευθύντρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Millennium Education Centre και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο γραφείο διασύνδεσης job Carrier του κέντρου.

Ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας του Φάρου Ν. Μουδανιών ως ερασιτέχνης ηθοποιός. Για πάνω από 10 χρόνια συμμετέχει και υποστηρίζει ενεργά κάθε κοινωνική εκδήλωση και πολιτιστική δράση του Δήμου, όπως τις εκδηλώσεις των πλατειών και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε χωριά του Δήμου.

Προσφέρει υποστήριξη σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τις εκδηλώσεις τους σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς με παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε θέματα που σχετίζονται με το παιδί, όπως «μεσογειακή διατροφή και παιδί», «υγιεινή διατροφή και μεσογειακής κουζίνας», «παιδική παχυσαρκία».

Είναι κοντά σε πολιτιστικούς φορείς για τις εκδηλώσεις τους σ’ όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, παρέχει στήριξη στα ΚΔΑΠ, στα ΚΑΠΗ, σε γυναικείους συλλόγου (ΑΠΑΜΕΙΑ, ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ, ΒΙΘΥΝΙΑ κ.λπ.) στα ΝΠΔΔ του Δήμου. Συγκέντρωσε τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες, διοργάνωσε την εκδήλωση «Μαγειρεύουμε για την Ειδομένη», παρέδωσε σεμινάρια συμβουλευτικής σε πρόσφυγες και μετανάστες. Διοργάνωσε ημερίδα για τη νεολαία με θέμα «Νεολαία 2017-2027» με στόχο την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την απασχόληση και τη δια βίου μάθηση των νέων.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:12
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2