xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Αναστασία Γιοβανοπούλου υποψήφια με τον Μ. Καρρά

giovanopoulou karas

Το βιογραφικό της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Υποψήφια με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος" του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου για το δημαρχιακό θώκο, Μανώλη Καρρά, στις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι η δικηγόρος Αναστασία Γιοβανοπούλου.
Η κ. Γιοβανοπούλου είναι κόρη του Θεόδωρου Γιοβανόπουλου, συνταξιούχου ΟΤΕ και της Σταματίας Γιοβανοπούλου και αδελφή της οικονομολόγου Μαρίας Γιοβανοπούλου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, όπου φοίτησε στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί γραφείο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σε δηλώσεις η κ. Γιοβανοπούλου, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να θέσει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Καρρά: «Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου για πρώτη φορά ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Προποντίδας, γιατί πιστεύω ότι πλέον πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με γνώσεις, ικανότητες και διάθεση για δουλειά, με απώτερο σκοπό και στόχο να συμπράξουμε όλοι αποφασιστικά για το καλό του τόπου μας και την εν γένει άνοδο του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της Νέας Προποντίδας».

Σπουδές - Εξειδίκευση

- Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
- Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
- Ολοκλήρωση φοίτησης μεταπτυχιακών σπουδών στο Κτηματολόγιο, που οργανώνεται από τα τμήματα Νομικής, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
- Εισηγήτρια του μαθήματος της Ποινικής Δικονομίας στους Συνοριακούς Φύλακες Χαλκιδικής, λόγω ένταξής τους στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ως Αστυφύλακες, κατόπιν προκηρύξεως του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
- Νομικός σύμβουλος σωματείων και ιδρυμάτων.
- Υπεύθυνη δικηγόρος του γραφείου κτηματογράφησης Πολυγύρου Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2