ΡΟΗ 24/7:

Δ. Τζανακόπουλος: "Ο ελληνικός λαός δεν γυρίζει πίσω, στο παλιό καθεστώς της κοινωνικής ισοπέδωσης"

tzanakopoulosgrn2

Συνέντευξη του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στην "ΑΥΓΗ"

"Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει σαφές στα εκδοτικά επιτελεία που στηρίζουν τη Ν.Δ. και επιχειρούν να δημιουργήσουν μια εικονική πολιτική πραγματικότητα αλλά και στους ολιγάρχες και στο πολιτικό προσωπικό της χρεοκοπίας της χώρας ότι ο ελληνικός λαός δεν γυρίζει πίσω, στο παλιό καθεστώς της κοινωνικής ισοπέδωσης, της διαφθοράς και της διαπλοκής" υπογραμμίζει στη συνέντευξη στην "ΑΥΓΗ της Κυριακής" ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Για την "Προοδευτική Συμμαχία" αναφέρει ότι "χτίζεται στο έδαφος της εξόδου από τα Μνημόνια, της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών που έδρασε καταλυτικά, της αντιπαράθεσης με την ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ. υπό την ηγεσία Μητσοτάκη-Σαμαρά αλλά και της διαρκούς ταύτισης του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τη Δεξιά σε όλα τα πεδία".

"Ο Κ. Μητσοτάκης έχει κάνει τους αντιπερισπασμούς δεύτερη φύση του" σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του "επειδή ακριβώς αδυνατεί να αντιπαρατεθεί επί της πολιτικής ουσίας και εφ' όλης της ύλης, επιλέγει διάφορα τεχνάσματα επικοινωνιακού χαρακτήρα για να μεταθέσει το κέντρο βάρους της αντιπαράθεσης". "Αυτό είναι μια τακτική κοντόφθαλμη και καταδικασμένη σε αποτυχία" επισημαίνει τέλος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Για να κοινωνικά επιδόματα αναφέρει ότι "η κριτική της Ν.Δ. είναι στην πραγματικότητα κριτική στο κοινωνικό κράτος, είναι εγγεγραμμένη στην νέα πολιτική αντίληψη της Ν.Δ., που υιοθετεί τη λογική του κοινωνικού κανιβαλισμού: ο καθένας μόνος του και όλοι εναντίον όλων".

Επιβεβαιώνει ακόμα ότι πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί ο διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος και θα ληφθούν «άμεσα μόνιμα μέτρα», ενώ προαναγγέλλει ότι την ίδια στιγμή θα καταστρωθεί ένα σχέδιο αποκατάστασης αδικιών «με ορίζοντα τετραετίας».

επιστροφή στην κορυφή