ΡΟΗ 24/7:

«Γαρύφαλλο στ’ αυτί» από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών

D5jRVydWAAIKlkX

Στις 5 Μαΐου

Τη θεατρική παράσταση «Γαρύφαλλο στ’ αυτί» ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη.
Η παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Πέτρος Παπαζήσης, διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η παράσταση

Μια σκηνή γεμάτη από αναμνήσεις και σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, εμπλουτισμένη από τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, διάρκειας μιας ώρας και κάτι, που οργανώθηκε για τα μέλη του συλλόγου, τους φίλους και συγγενείς τους με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.
Η Πελαγία συναντά το Νώντα, που συναντά τον Ζήκο, που συναντά τον παλιοαλέκο, που συναντά τον φωτογράφο με τις 3 αδερφές, που συναντά την Ρένα που συναντά τραγουδιστές και τσιγγάνες, που συναντούν την Μαρίνα, για να συναντήσει τον Ντόρη... σε μια γιορτή από το παρελθόν, κυρίως για να θυμηθούμε τα παλιά!

επιστροφή στην κορυφή