ΡΟΗ 24/7:

Τουρνουά Γκολφ στο Porto Carras Grand Resort

golf karas

5o Porto Carras Pro Am & Open 2014

 

Σήμερα ξεκινάει το 5º Porto Carras Pro Am & Open 2014 που θα διαρκέσει έως τις 4 Μαϊου και φιλοξενείται στο Porto Carras Grand Resort. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA of Greece και την υποστήριξη της Aegean Airlines. Η τελετή καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 1η Μαΐου, στις 19:00 στην αίθουσα γευσιγωσίας Μελισσάνθη και η τελετή λήξης την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 20:00 στο εστιατόριο Mediterraneo στο ξενοδοχείο Porto Carras Sithonia 5*.

Στον διεθνή αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras, συμμετέχουν 25 ομάδες (100 παικτών από 7 χώρες) ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 15.000 ευρώ.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

 

επιστροφή στην κορυφή