xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μαρία Λαθούρη-Πάργα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

PARGA NTEMPLAS mx

Με το συνδυασμό του Κυπαρίσση Ντέμπλα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα, είναι η Μαρία Λαθούρη-Πάργα. Σε μήνυμά της υπογραμμίζει τα εξής:

έχρι σήμερα προσπάθησα μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά να προσφέρω στον συμπολίτη μου πέρα από κομματικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Έτσι λοιπόν, μπροστά στα συμφέροντα των συνδημοτών μου δεν δίστασα να συγκρουστώ ακόμη και με συνοδοιπόρους στη δημοτική παράταξη όπου ανήκω και να συνεργαστώ με όσους με έπειθαν για το δίκαιο.

Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό του κυρίου Ντέμπλα Κυπαρίσση και είμαι διατεθειμένη με συνέπεια και ανιδιοτέλεια να υπηρετήσω ότι συμβάλλει και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και οδηγεί στη λύση των προβλημάτων του Δήμου μας. Για να πετύχει το εγχείρημα αυτό, για να δημιουργηθούν στέρεες βάσεις και δομές, για να αντιμετωπίσουμε το παρόν με όρους του μέλλοντος, χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση γνώση εμπειρία τόλμη και δύναμη.

Φίλες και φίλοι, εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξουμε τον Δήμο Σιθωνίας ανταγωνιστικό, ανθρώπινο, κοινωνικά δίκαιο".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2