xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Χαλκιδική»

61793882 2291494594233746 5030753858763096064 n

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Χαλκιδικής με το ΚΙΝΑΛ στην Κορίνα Ζολλά

«Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ατζέντα με τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, προς όφελος του πολίτη», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, στην εκπομπή του Radio Star "Αλήθειες και ψέματα", με την Κορίνα Ζολλά, στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Πάνας απευθύνθηκε στην ευρεία πλειοψηφία των πολιτών, αλλά και των νέων που απαξιώνουν πολλές φορές την πολιτική, που επιθυμούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, σημειώνοντας ότι «τα προβλήματα είναι κοινά για όλους».

Όπως επεσήμανε ο κ. Πάνας η Χαλκιδική είναι ένας τόπος ευλογημένος, που ωστόσο δεν συνεπάγεται ότι οι κάτοικοί της δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους. «Ρόλος του Βουλευτή είναι να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου του, στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων του, πέρα από κόμματα», τόνισε. Παράλληλα υπογράμμισε ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, πιστεύοντας ότι χρειάζεται να ξεκινήσει μία συζήτηση για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν αναφορικά με τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή Τομέα, που αποτελούν και την αιχμή του δόρατος για το νομό, αλλά και τα μεγάλα ζητήματα της ύδρευσης και των φραγμάτων, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 30 Μαϊος 2019 21:59
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2