xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου να στηρίξουν τα μέλη του τη συναυλία Αγάπης

symavl agap

Μέρος των εσόδων της θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, προτρέπει τα μέλη του, όσα επιθυμούν, να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους την συναυλία Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Η συναυλία με τίτλο «ΑΓΑΠΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ!» είναι ένα αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και είναι μια προσφορά αγάπης προς τον Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Χαλκιδικής, καθώς μέρος των εσόδων της θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής με την αγορά καρεκλών αιμοκάθαρσης.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης και Χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

"Ας δείξουμε όλοι μας την κοινωνική μας ευαισθησία και ας παρευρεθούμε στην συναυλία Αγάπης που γίνεται για τους συνανθρώπους μας", σημειώνει το Επιμελητήριο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2