ΡΟΗ 24/7:

Αθ. Ελευθεράκης: "Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Απλά είπα φτάνει ως εδώ"

eleutherakis

Υποψήφιος Βουλευτής με τον Κυριάκο Βελόπουλο

Απλός πολίτης και όχι επαγγελματίας πολιτικός δηλώνει ο υποψήφιος Βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης, με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» γνωστός ιατρός ΩΡΛ, Αθανάσιος Ελευθεράκης. Παρ' όλο που τον ενδιέφεραν τα κοινά δεν είχε ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Ωστόσο αποφάσισε να αναμειχθεί μαχητικά στην πολιτική όταν είπε το δικό του "φτάνει ως εδώ, πρέπει να αναλάβουμε δράση".

Ο κ. Ελευθεράκης, παιδί μεταναστών από τη Θράκη, γεννήθηκε στη Βρέμη της (τότε) Δ. Γερμανίας, ενώ μεγάλωσε στο χωριό Πόρπη της Κομοτηνής. Όταν τελείωσε το Λύκειο, σπούδασε Ιατρική στη Σερβία και ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, στο Θεαγένειο και το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) σε θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης ρύπων στο ΕΑΠ.
Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Χρύσα Παντιέρα και έχει πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δράση, όπως η συμμετοχή του σε δράσεις των Γιατρών του Κόσμου.

Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, μελέτησε τα προγράμματα και τα έργα των πολιτικών σχηματισμών και κατέληξε στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς το βρήκε πιο κατάλληλο, ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και προς το εθνικό συμφέρον. «Η χώρα μας, με ευθύνη όσων κυβέρνησαν έως τώρα, έχει οδηγηθεί σε βαθιά κρίση, κρίση οικονομική, δημογραφική, κοινωνική. Αυτοί οι πολιτικοί οδήγησαν την Ελλάδα στα μνημόνια και μάλιστα σε μια εποχή και ένα περιβάλλον που ευνοούσε την ανάπτυξη και την δημιουργία. Κατάντησαν αυτή την ίδια την έννοια της πολιτικής συνώνυμο της διαφθοράς και της απατεωνιάς. Αποφάσισα λοιπόν να αντιδράσω και να αναλάβω δράση πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς, ότι δεν είμαι ένας ακόμη επαγγελματίας και εκτός πραγματικότητας πολιτικός, αλλά ένας απλός, από τους πολλούς πολίτες, που γνωρίζω τη ζωή και την καθημερινότητα», τονίζει ο κ. Ελευθεράκης.

επιστροφή στην κορυφή