ΡΟΗ 24/7:

Κλήρωση 10 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανθρακικός

eisitiria paok

- Προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε φιλάθλους που θα στηρίξουν την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών

 

Με την κλήρωση 10 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, θα επιβραβεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη συμβολή των φιλάθλων της στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιούν με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού εγχειρήματος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 7.30μ.μ. στην Τούμπα, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Στελέχη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών θα βρίσκονται την Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα.

Η κλήρωση των εισιτηρίων για τους δέκα τυχερούς θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για το ημίχρονο και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν από μικροφώνου.

επιστροφή στην κορυφή