xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αποθήκη με πάνω από 11.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

lathraia kapnika2

Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 2 άτομα, έπειτα από τον εντοπισμό πλήθους λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Πρόκειται για δύο 28χρονους αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης, ένας εκ των προαναφερόμενων επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέδωσε στον δεύτερο συλληφθέντα μία σακούλα που περιείχε 280 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ στο εν λόγω όχημα βρέθηκαν επιπλέον 270 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που επίσης δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη συνέχεια, από χώρο που χρησιμοποιούσε ο πρώτος ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα) λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Χαλάστρας, κατασχέθηκαν 10.704 πακέτα τσιγάρα και 354 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή