xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τμήματα της Εγνατίας για ασφαλτόστρωση

egnatia asfaltostrwsh

Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα επόμενα Σαββατοκύριακα για να εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από τις 6.00 έως τις 21.00.
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. H κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Δωδεκανήσου προς την οδό Εθνικής Αμύνης θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Ιουλίου από τις 6.00 έως τις 21.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την οδό Δωδεκανήσου θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Αυγούστου από τις 6.00΄έως τις 21.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας σε τμήματα της οδού Εγνατίας.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 16:42
επιστροφή στην κορυφή