ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση για τις προοπτικές πωλήσεων τροφίμων και ποτών στη Ρωσία

veth rwsia pwl

Παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της αγοράς

Εκδήλωση-στρογγυλό τραπέζι με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης πωλήσεων τροφίμων και ποτών στη Ρωσική Ομοσπονδία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξάντρ Πετρόβιτς Σερμπακόβ, ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Οικονομοτεχνικής, Παντελής Σκαρλάτος, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρ. Υφυπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κιλτίδης και ο εκπρόσωπος του Enterprise Greece στη Βόρεια Ελλάδα, Κλεόβουλος Μπούζος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εισήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Οικονομοτεχνικής ΕΠΕ για την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών World Food Moscow και παρουσιάστηκαν πληροφορίες για:
- Τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της αγοράς τροφίμων και ποτών στην αγορά της Ρωσίας.
- Βασικές επιχειρηματικές πρακτικές, δειγματισμού, προώθησης προϊόντων και έναρξης συνεργασιών.
- Κανάλια διανομής, ηλεκτρονικό εμπόριο, καταναλωτικές συμπεριφορές κλπ.
- Θέματα πιστοποιήσεων, εξαγωγικών διαδικασιών, εκτελωνισμών, μεταφορών και αποθήκευσης.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος από τους συμμετέχοντες και προέκυψαν συμπεράσματα και προτάσεις, για τις δυνατότητες ανάπτυξης των πωλήσεων των Ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, στη Ρωσική Ομοσπονδία.

επιστροφή στην κορυφή