ΡΟΗ 24/7:

"Η κυβέρνηση να θέσει κόκκινες γραμμές στην τουρκική προκλητικότητα"

belopoulos parliament

Η ομιλία του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή

Ο Πρωθυπουργός όφειλε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, αεπισήμανε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ζήτησε από την κυβέρνηση να θέσει κόκκινες γραμμές στην τουρκική προκλητικότητα.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό ότι μίλησε μόλις ένα λεπτό για τα ελληνοτουρκικά και ένα λεπτό για το Σκοπιανό, ενώ έκανε λόγο για παροχολογία, επισημαίνοντας ότι πρώτη φορά βλέπει πρωθυπουργό να υπόσχεται περισσότερα μετεκλογικά από ότι προεκλογικά.

«Ο πρωθυπουργός τάζει περισσότερα από όσα είχε πει προεκλογικά. Ήμουν έτοιμος να σας χειροκροτήσω με αυτά που άκουγα. Όλα αυτά με τις φοροελαφρύνσεις ακούγονται ωραία», σχολίασε όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Βελόπουλος κάλεσε επίσης τους βουλευτές της Ν.Δ. να υπογράψουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να ερευνηθούν «οι συνθήκες που υπογράφηκε η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ αναφέρθηκε και στον «ναρκέμπορο Ράμα που γκρεμίζει τις περιουσίες της ελληνικής ομογένειας» στη Βόρεια Ήπειρο.

επιστροφή στην κορυφή