xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νέα έργα σε Μεταμόρφωση και Βατοπέδι Χαλκιδικής

cid E7F5AF85 FBFD 4817 B08E F89D8BAA7FC6

Υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο Πολυγύρου και τον ανάδοχο

Καινούρια και σύγχρονα πεζοδρόμια θα αποκτήσουν η Μεταμόρφωση και το Βατοπέδι στη Χαλκιδική μετά την ολοκλήρωση του έργου «Επισκευή–ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης και οικισμού Βατοπεδίου Δ.Κ. Ορμύλιας–Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων του Δήμου Πολυγύρου», η σύμβαση εκτέλεσης του οποίου υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου και της αναδόχου εταιρείας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 675.000 ευρώ περίπου και πέρα από την ανακατασκευή πεζοδρομίων περιλαμβάνει και ασφαλτοστρώσεις σε τμημάτα οδών σε διάφορα σημεία του Δήμου Πολυγύρου.

Στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης θα κατασκευαστούν 300 περίπου μέτρα πεζοδρομίων στην παραλιακή ζώνη, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες για την κίνηση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών. Το έργο ακόμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση καλαίσθητων φωτιστικών σωμάτων ενώ θα γίνει ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα στην περιοχή.

Στο Βατοπέδι οι παρεμβάσεις θα είναι ανάλογες και θα εκτελεστούν στο κέντρο του οικισμού, αναβαθμίζοντας την αισθητική και την λειτουργικότητά του.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019 και να ολοκληρωθεί σε διάστημα 11 μηνών.

Με αφορμή την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:

«Ο Δήμος μας συνεχίζει την υλοποίηση έργων που προσφέρουν ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Είμαι πολύ περήφανος που αυτά τα 9 χρόνια της διοίκησής μας έχουμε κατασκευάσει και παραδώσει στους πολίτες σημαντικά έργα εκατομμυρίων ευρώ. Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματά έχοντας εξασφαλίσει μεγάλα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Υπουργεία και την Περιφέρεια. Θα συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς διότι το όραμά μας για τον Δήμο της πρωτεύουσας είναι μεγάλο και οι ανάγκες ακόμη μεγαλύτερες».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2