Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα νέα πρόσωπα στην ΑΑΔΕ

aade 01918

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής γενικών διευθυντών και προϊσταμένων

Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών και προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προχώρησε ο διοικητής της, μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία.

Συγκεκριμένα,

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης επελέγη ο Νικόλαος Βλάχος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ.

Στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επελέγη η Σοφία Σεχπερίδου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ.

Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας επελέγη ο Γεώργιος Φάκος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ.

Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας επελέγη η Αικατερίνη Σταυροπούλου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της ΑΑΔΕ.

Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου επελέγη η Μαρία Μενούνου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου της ΑΑΔΕ.

Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κτιριακών Υποδομών επελέγη ο Θεόδωρος Κελαδίτης, προερχόμενος από το υπουργείο Οικονομικών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020