ΡΟΗ 24/7:

Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

panselinos

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7/11 και μόλις 23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 15η μοίρα του Ταύρου.

 

Η συμμετοχή της Αφροδίτης και του Πλούτωνα κάνουν ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον γύρω από οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μας απασχολούν με μεγάλη ένταση η οποία οφείλεται στις δυσαρμονικές όψεις του Άρη στον Αιγόκερω με Ουρανό και Πλούτωνα που μας κάνει να κοιτάμε τις φιλοδοξίες μας και το προσωπικό μας συμφέρον, αποκόπτοντάς μας συχνά από το συναισθηματικό νήμα, που καλούμαστε να ξαναπιάσουμε από την αρχή.

Νιώθουμε την ανάγκη να βρούμε έσοδα για να τακτοποιήσουμε υλικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Απώλειες ίσως υπάρξουν. Το θέμα είναι πώς τις αξιολογούμε.
Άμεσα επηρεάζονται Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 15 μοίρες των σταθερών ζωδίων.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Μην υπερτιμήσεις τις δυνάμεις σου και μη ρισκάρεις τίποτα ούτε σε οικονομικό ούτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σου Άρης δεν σε αφήνει σε ησυχία αλλά δεν σου εγγυάται και καμία κάλυψη. Θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι σε αυτή την Πανσέληνο και να μην προχωρήσεις σε υλικές και συναισθηματικές επενδύσεις. Αν καλεστείς να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για ένα οικονομικό ζήτημα, περίμενε και σκέψου πολύ καλά όλες τις παραμέτρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμμετοχή της κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, σε μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου, σε κάνει υπερευαίσθητο/η και συνάμα και υπερευάλωτο/η, καλώντας σε να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε στενοχωρούν. Οι αρμονικές όψεις του Άρη και του Πλούτωνα στηρίζουν τα βήματά σου και είναι αλήθεια πως μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και τις ράψεις με τη μαεστρία που κατέχεις, στα δικά σου μέτρα. Εν ολίγοις κάνε τις επιθυμίες σου όχι ευχές, αλλά πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είσαι στα καλύτερά σου σε αυτή την Πανσέληνο αλλά και αν ακόμα είσαι, θα επιλέξεις να μείνεις μακριά από πολυκοσμία και βοή. Θέλεις να κάτσεις λίγο να ξαποστάσεις από την καθημερινότητα και το άγχος, ιεραρχώντας τις προτεραιότητές σου. Χρειάζεσαι ένα διάλλειμα για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και να οργανώσεις τις κινήσεις σου. Αν υποπτεύεσαι πως κάποιοι κινούν παρασκήνιο μάλλον έχεις δίκιο, γι’ αυτό φρόντισε να βρεις και εσύ τους….. υποβολείς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη φράση «Ό, τι βρέξει ας κατεβάσει» πορεύεσαι σε αυτή την Πανσέληνο, αφήνοντας τα γεγονότα να σε οδηγήσουν και όχι εσύ αυτά. Είσαι απενοχοποιημένος/η απέναντι στις σχέσεις σου και ο Άρης στον 7ο οίκο σου φουντώνει το πάθος σου. Η έντονη κοινωνική σου ζωή υπερκαλύπτει τις αναστολές σου, ενώ αισθάνεσαι πως το ένστικτό σου σε οδηγεί αλάνθαστα. Φίλοι, ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες γεμίζουν τις μέρες σου, ενώ ακολουθείς μόνο ό, τι δεν δυσκολεύει τη διάθεση και τις επιθυμίες σου.

ΛΕΩΝ

Προβλήματα φέρνει αυτή η Πανσέληνος σε επαγγελματικά θέματα ή στην καλύτερη περίπτωση βγάζει στην επιφάνεια τα ήδη υπάρχοντα, που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Από την άλλη βρίσκεσαι σε εργασιακή υπερδιέγερση και μάλιστα με αρκετό πάθος, προκειμένου να αποδείξεις την αξία και την ικανότητά σου. Η προτροπή της Αφροδίτης είναι να προσπαθήσεις να αναδείξεις απλά τα ταλέντα σου σε αντίθεση με την προτροπή του Άρη που θέλει να μπεις σε ανταγωνισμούς. Το δίλλημα είναι μεγάλο και καλείσαι να πάρεις θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκότατη αυτή η Πανσέληνος για τα σχέδια, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου καθώς σου δίνει από παντού χέρι βοηθείας για να οργανώσεις κάτι από αυτά.
Η δημιουργικότητά σου απογειώνεται ενώ αφιερώνεις πολύ χρόνο στα ενδιαφέροντά σου. Νιώθεις πλήρης και χωρίς ενδοιασμούς και σκέφτεσαι να ανοίξεις τα φτερά σου προς κατευθύνσεις που θα εμπλουτίσουν το μυαλό σου με κάτι καινούργιο, είτε είναι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο είτε ένα ταξίδι. Το μόνο που χρειάζεται να βρεις, είναι χρόνος.

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σου διαμηνύει πως πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου, ειδικά τα οικονομικά και να ελιχθείς ανάλογα. Διευθέτησε κάθε εκκρεμότητα, δάνεια και χρωστούμενα και μην επαφίεσαι στην καλή πρόθεση των άλλων. Πιέσεις δέχεσαι και από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ πιθανά να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για ανάγκες του σπιτιού. Ωστόσο ο ερωτισμός σου ανυψώνει κάθε στιγμή τη διάθεσή σου, βρίσκοντας το στόχο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι μπροστά σε συνειδητοποιήσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου, αλλά από την άλλη εκτιμάς την αλήθεια τους γιατί θα πρέπει να δεις κατάματα τα γεγονότα. Τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει στη σχέση και στις συνεργασίες σου; Τι σε κάνει και λες κάθε φορά δεν πειράζει και ίσως το κάνεις και αυτή τη φορά; Ένας φαύλος κύκλος που σκέφτεσαι πως θα σταματήσει να υπάρχει. Τουλάχιστον προσπάθησε να κάνεις άλλο ένα βήμα για να καταστήσεις σαφές πως κάποια πράγματα δεν θα τα αντέξεις για πολύ ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που σε ενδιαφέρει σε αυτή την Πανσέληνο είναι πώς θα νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά και αν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Ακόμα και αν δεν δουλεύεις σκέφτεσαι τις γενικότερες ευθύνες που μοιάζουν με δουλειά. Κοίτα την υγεία σου, φρόντισε το σώμα σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Η ένταση που αισθάνεσαι είναι αποτέλεσμα υπερβολών και έχεις ανάγκη να στραφείς λίγο εσωτερικά. Μην ανησυχείς η βαλίτσα σου είναι πάντα έτοιμη, αλλά θα πρέπει να έχεις και δύναμη να την κρατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαμογελάς έστω και συγκρατημένα, αλλά άφησε το χαμόγελο να πλατύνει σε αυτή την Πανσέληνο που φέρνει ευχάριστα νέα, ανακινεί την ερωτική σου ζωή και σε βάζει σε ένα δημιουργικό διάστημα που απολαμβάνεις. Νιώθεις ξεσηκωμένος/η και γεμάτος/η πάθος, ενώ είσαι έτοιμος/η να βάλεις το πιο εντυπωσιακό σου ρούχο και να σαγηνεύσεις με την παρουσία σου. Διασκέδασε όσο μπορείς, ρίξε το έξω, φλέρταρε, γοήτευσε τον σύντροφό σου και πάρε για λίγο άδεια από την πεζή καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αναβάλλεις άλλο θέματα σπιτιού ή μελών της οικογένειας που χρειάζονται την προσοχή σου. Η Πανσέληνος αυτή δεν δίνει άλλοθι για άλλες υποχρεώσεις και δεν βάζει σε δεύτερη μοίρα τις υποθέσεις αυτές. Διαμόρφωσε το χώρο σου, μη βαριέσαι να κάνεις αλλαγές, μεσολάβησε αν χρειαστεί σε ένα οικογενειακό θέμα και άλλαξε τα ως τώρα δεδομένα. Ξόδεψε ένα ποσό για να κοσμήσεις το χώρο σου και άσε τις θεωρίες. Ευχάριστα νέα έρχονται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάζεψε τις εκκρεμότητες των θεμάτων της καθημερινότητας και επίλυσέ τα σε αυτή την Πανσέληνο. Μίλα στον διαχειριστή της πολυκατοικίας, στον ιδιοκτήτη του σπιτιού σου, στον γείτονα, στους συγγενείς, στην καθαρίστρια, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που έστω και μικρές βαραίνουν τις μέρες. Επικοινώνησε με τους άλλους, εκφράσου και άκου και τις δικές τους απόψεις. Αυτό το αλισβερίσι θα σε αλαφρώσει και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Σχεδίασε το άμεσο μέλλον σου.

http://www.4news.gr/

επιστροφή στην κορυφή