ΡΟΗ 24/7:

«Η Χαλκιδική του Πολιτισμού και της Τέχνης» σήμερα στα Ν. Φλογητά

vradia pastazi

Παρουσίαση και συζήτηση για το έργο των Χαλκιδικιωτών

Εκδήλωση - αφιέρωμα στους Χαλκιδικιώτες συγγραφείς και ποιητές, με τίτλο «Η Χαλκιδική του Πολιτισμού και της Τέχνης», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 20.00 στο beach bar Pastazi", στην παραλία των Ν. Φλογητών.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Europe Direct Halkidiki, σε συνεργασία με το halkidikifocus.gr και το "Pastazi".

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο των Χαλκιδικιωτών, που ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση, τις τέχνες, με στόχο να γίνει περισσότερο γνωστή η συγγραφική και πολιτιστική δραστηριότητα του τόπου στο ευρύ κοινό. Συγγραφείς και ποιητές από τη Χαλκιδική, θα παρουσιάσουν τα έργα τους, θα συστηθούν στους παρευρισκόμενους, προωθώντας τη δημιουργικότητα και τη δυνατότητα έκφρασης, όχι μόνο στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και σε επισκέπτες που επιλέγουν τον συγκεκριμένο προορισμό για διακοπές. 


Παράλληλα, θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων που θα αφορά μεγάλη γκάμα θεμάτων από τη φιλοσοφία και τη ποίηση, μέχρι τη συγγραφή και τη λογοτεχνία, με ομιλητές συγγραφείς, λογοτέχνες, ποιητές και ανθρώπους που συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στην πολιτιστική ζωή του τόπου.

επιστροφή στην κορυφή