ΡΟΗ 24/7:

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Εκθέτει πολλαπλά τον κ. Πάχτα η απόφαση του Πρωτοδικείου

skouries episodia

- Σχετικά με την αγωγή του πρώην Δημάρχου Αριστοτέλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ


Καταρρίπτονται οι κατηγορίες του πρώην Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μένει έκθετος για την πώληση των "Μεταλλείων Κασσάνδρας", όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά στην αγωγή του κ. Πάχτα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. σχετικό θέμα).
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σημειώνεται ότι ο κ. Πάχτας είχε καταθέσει την αγωγή επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του (στην οποία καταδίκαζε την εμπρηστική καταστροφή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων της "Ελλ. Χρυσός" - 17/2/2013), τον χαρακτήριζε «ως "γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας" ενώ σε δηλώσεις του - ο πρώην δήμαρχος - κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, ως "υποκινητές" των επεισοδίων και "τρομοκράτες"».
Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι με την απόφαση του Πρωτοδικείου «καταρρίπτονται όχι μόνο οι αναληθείς κατηγορίες του προς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μένει και έκθετος για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της πώλησης των "Μεταλλείων Κασσάνδρας" από το Ελληνικό Δημόσιο στην Εταιρία "Ελληνικός Χρυσός". Ένα σκάνδαλο που κάποια στιγμή, θα διερευνηθεί σε βάθος» και καταλήγει η ανακοίνωση τονίζοντας: «Υπενθυμίζουμε στον πρώην Δήμαρχο, ό,τι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και το μεγάλο κίνημα των πολιτών μπορούν να πτοηθούν και να σταματήσουν να εναντιώνονται στην καταστροφική επέκταση των εξορύξεων στη Β.Α. Χαλκιδική».

επιστροφή στην κορυφή