xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

Η TruckForce είναι ένα ηγετικό ανεξάρτητο δίκτυο εξυπηρέτησης ελαστικών φορτηγών στην Ευρώπη

DSC8735rt

Περισσότερα από 2000 σημεία εξυπηρέτησης σε 32 χώρες

Η TruckForce είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα δίκτυα εξυπηρέτησης ελαστικών και είναι ένα βασικό στοιχεία του Goodyear Total Mobility, μιας εξατομικευμένης ολοκληρωμένης λύσης υπηρεσιών για πελάτες στόλων που συμπεριλαμβάνει premium ελαστικά, λύσεις και υπηρεσίες.

Η TruckForce αντιπροσωπεύει ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο εξειδικευμένο στην διαχείριση επαγγελματικών ελαστικών για φορτηγά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής συντήρησης, αντικατάστασης, επαναχάραξης, αναγόμωσης και οδικής βοήθειας. Με περισσότερα από 2000 σημεία εξυπηρέτησης σε 32 χώρες, παρέχει επίσης και υπηρεσία οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, που εξασφαλίζει στον πελάτη επιστροφή στο δρόμο μέσα σε 120 λεπτά.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μια εμπειρία πελάτη και οδηγού που συνεχώς θα βελτιώνεται, η Goodyear πρόσφατα διοργάνωσε έναν επιτυχή έλεγχο του δικτύου της Truckforce. Ο ποιοτικός έλεγχος διεξήχθη από τρίτο, ανεξάρτητο φορέα, λαμβάνοντας υπόψη περισσότερα από 70 σημεία ελέγχου και καλύπτοντας κάθε πεδίο, από τη διαθεσιμότητα προϊόντων, την ικανότητα και ποιότητα εξυπηρέτησης, καθώς και την εκπαίδευση και ασφάλεια του προσωπικού. Ο βασικός στόχος του ελέγχου ήταν να εξετάσει λεπτομερώς όλες τις εκφάνσεις που συνεισφέρουν στην ικανοποίηση των πελατών στόλων.
Ο έλεγχος έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και απέφερε εξαιρετικά αποτελέσματα με μέσο όρο τήρησης των υψηλότερων κριτηρίων της Goodyear άνω του 80%. Με βάση το αποτέλεσμα και λεπτομερείς γνώσεις που προέκυψαν από τον έλεγχο, η Goodyear θα συνεχίσει να ενισχύει τα οφέλη του δικτύου:
• Επαγγελματικό προσωπικό που εκπαιδεύεται από την Goodyear και εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
• 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών (ServiceLine24h) σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης
• Το FleetOnlineSolutions, το online σύστημα διαχείρισης στόλων της Goodyear.
• Λεπτομερείς αναφορές τεχνικών θεμάτων και διαχείρισης
Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη λύση, η TruckForce παρέχει μια premium υπηρεσία στους ιδιοκτήτες στόλων, που υποστηρίζει ένα οικονομικά αποδοτικό τρόπο λειτουργίας, μεγιστοποιώντας το χρόνο λειτουργικότητας και προσφέροντας επαγγελματική διαχείριση και συντήρηση ελαστικών.

επιστροφή στην κορυφή