ΡΟΗ 24/7:

Μοσχαρίσιες ποπιέτες κοκκινιστές

pop-2
Διαλέξτε μαλακό κομμάτι μόσχου και πολτοποιήστε τις πιο ώριμες τομάτες του ψυγείου σας!

pop3
pop5

Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι, σε λεπτές φέτες
6 τομάτες ώριμες, πολτοποιημένες
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 κλαράκια σέλινο σε λεπτές φέτες
1 φύλο δάφνης
2-3 μπαχάρια
αλατοπίπερο
βεγκέτα
1 ποτηράκι κρασί λευκό
λίγο βούτυρο

pop6

Εκτέλεση:
-Σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε 1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο και μόλις λιώσει, προσθέστε ανοιχτές τις ήδη αλατισμένες φέτες κρέατος. Θωρακίστε και τις 2 πλευρές.
-Ρολάρετε το κρέας σας και με οδοντογλυφίδες κλείστε προσεκτικά τα ρολά.
-Στο ήδη βουτυρωμένο τηγάνι, προσθέστε τα λαχανικά και λίγη βεγκέτα και τσιγαρίστε τα.
-Σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί και προσθέτουμε ξανά τα ρολά κρέατος.
-Σειρά έχει η σάλτσα τομάτας, η δάφνη και το μπαχάρι. Κλείστε με καπάκι και αφήστε να βράσει για 20 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 11,00 ευρώ
Μερίδες: 4 μεγάλες

pop-1

Σερβίρετε με ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες ή και σκέτο με πράσινη σαλάτα.
Στην ουσία φτιάξαμε ένα κοκκινιστό, αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Το κρέας είναι καλομαγειρεμένο και ρολαριστό.
Για περισσότερη ένταση στη γέυση, μαρινάρετε το κρέας σας για 20 ώρες με λάδι, σκόρδο και κρεμμύδι, κάνοντας μασάζ στα υλικά σας.
Τα λαχανικά μας, διαλεγμένα από το FRESH MARKET!
Το κρέας μας φυσικά, είναι από το κρεοπωλείο του Παλιούρα στην οδό Τζαβούρα.

επιστροφή στην κορυφή