xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αναμένεται χρηματοδότηση του Υπ. Εσωτερικών για την αποκατάσταση του Κλειστού Μουδανιών

66705387 331159844430518 3291211912548712448 n

Μετά τις καταστροφές που υπέστη από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου

Τη διαβίβαση των φακέλων στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου ο Δήμος Νέας Προποντίδας να λάβει τη χρηματοδότηση και να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φονική θεομηνία της 10ης Ιουλίου τονίζει ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς σε ανακοίνωσή του.
Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών συμπεριλαμβάνεται στα κτήρια που έχουν υποστεί ζημιές και αναμένεται η χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αποκατάστασή του.
«Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Προποντίδας από την αμέσως επόμενη ημέρα, επισκέφθηκε το κάθε δημοτικό κτήριο ξεχωριστά κι έκανε καταγραφή ζημιών», επισημαίνει ο κ. Καρράς, τονίζοντας: «Έπειτα, προέβη στην δημιουργία φακέλων (συνολικά 31 φακέλους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο φάκελος για το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών). Σ’ αυτούς, καταγράφονται τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία των καταστροφών που υπέστη το κάθε κτήριο ξεχωριστά».
«Οι φάκελοι διαβιβάστηκαν προ ημερών στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου ο Δήμος Νέας Προποντίδας να λάβει τη χρηματοδότηση και να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών», προσθέτει ο κ. Καρράς, καταλήγοντας: «Ο Δήμος μας επικοινωνεί καθημερινά με το Υπουργείο Εσωτερικών και παρακολουθηθεί την εξέλιξη των διαδικασιών, αναμένοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα έργα και να προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις των βλαβών που προήλθαν από την καταστροφή της 10ης Ιουλίου».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2