ΡΟΗ 24/7:

Ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη στην ελληνική βουλή - Άλλη με...κόκκινα εσώρουχα και άλλη...χωρίς εσώρουχα!

tromaktiko

Σάλος με την προκλητική εμφάνιση βουλευτού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
- Mήπως το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι τελικά το... "πλοίο" της αγάπη;

 

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει καταγγελίες της βουλευτού...
Κατερίνας Παπακώστα, για γυναίκες συναδέλφους της που προκαλούν «εγκεφαλικά» με τον τρόπο που ντύνονται μέσα στη Βουλή.

Μάλιστα η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο παράδειγμα βουλευτίνας που έκανε την εμφάνισή της στο κοινοβούλιο με λευκό κοντό φόρεμα, χωρίς να φορά εσώρουχο.

Μάλιστα, το προκλητικό της όλης υπόθεσης δεν σταματά εκεί, καθώς η εν λόγω βουλευτίνα κάθισε στο μπράτσο του καναπέ και άρχισε να κάνει σταυροπόδια α λα Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο».

Οι "πικάντικες" αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού άλλη βουλευτίνα αποφάσισε να συνδυάσει λευκό παντελόνι με μαύρο εσώρουχο, ενώ άλλη, μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ισότητας, σε ερώτηση για το τι δώρο της έκανε ο σύζυγός της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απάντησε κόκκινα εσώρουχα»!


Η πολιτική και το... σ.....ξ σε στιγμές μεγαλείου στη Βουλή
Ο γαλάζιος βουλευτής Αθ. Δαβάκης συνάντησε στη Βουλή τον νέο υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα και αντί συγχαρητηρίων του είπε: «Θα σου πω τι έλεγε ο Αβέρωφ. Η πολιτική είναι σαν το... σ......ξ. Δεν έχει σημασία η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα»!

Ο υπουργός έχασε τη φωνή του, αλλά μια άλλη γαλάζια βουλευτής (που έχει μάλιστα και αδελφό ηγούμενο) προσέθεσε, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Καμιά φορά πονάς αλλά σου αρέσει...»

tromaktiko1

tromaktiko3

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

επιστροφή στην κορυφή