ΡΟΗ 24/7:

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος "Αντώνης Παπαδημητρίου" στην Ορμύλια

lad orm

Τα έσοδα του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν για αγορά υλικό-τεχνικού εξοπλισμού για την Ακαδημία της Δόξας

Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος "Αντώνης Παπαδημητρίου", προς τιμήν του εν ενεργεία Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου, διοργανώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου, από τον Αθλητικό Σύλλογο Δόξα Ορμύλιας.
Θα υπάρχουν δύο χωμάτινες διαδρομές, μία των 5 χλμ. χωρίς υψομετρικές διαφορές, δίπλα στην κοίτη του ποταμού Χαβρία, για άτομα άνω των 12 ετών, ενώ για τους μικρότερους σχεδιάστηκε μία διαδρομή ενός χλμ.
Η εκκίνηση του αγώνα ενός χλμ. θα γίνει στις 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ορμύλιας - που είναι και ο χώρος τερματισμού - και λίγη ώρα αργότερα, στις 18.30 θα δοθεί η εκκίνηση για τα 5 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό επίσης το Δημοτικό Στάδιο.
Αναλυτικά οι κατηγορίες είναι οι εξής:
• Ανδρών (12+) 5 χλμ.
• Γυναικών (12+) 5 χλμ.
• Αγόρια (έως 12 ετών ) 1 χλμ.
• Κορίτσια (έως 12 ετών) 1 χλμ.
Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο Στάδιο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν το στίβο για ζέσταμα και αποθεραπεία καθώς και τα αποδυτήρια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστική μπαντάνα.
Οι εγγραφές θα γίνουν στο γήπεδο της Ορμύλιας την ημέρα του αγώνα από 16.00 έως 17.30.
Όλοι οι ανήλικοι θα πρέπει να φέρουν υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη από τον γονέα/κηδεμόνα τους. Υπεύθυνες δηλώσεις θα μοιράζονται στο σημείο που θα γίνουν οι εγγραφές.
Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από ιατρό, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Θα υπάρχει διασώστης για τυχόν έκτακτα περιστατικά.
Κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν για αγορά υλικό-τεχνικού εξοπλισμού για την Ακαδημία της Δόξας.

επιστροφή στην κορυφή