ΡΟΗ 24/7:

Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας

summaxiasyrizatsipras

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Συντονιστική Επιτροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας, σε συνεδρίαση της σήμερα υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ενημερώθηκε και ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης στη πορεία του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πλατύ μαζικό, λαϊκό δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς που θα εκφράζει την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας αποφάσισε να διοργανώσει το επόμενο διάστημα και στην πορεία της Ανασυγκρότησης ευρείες συσκέψεις στελεχών με στόχο την καλύτερη δυνατή συμβολή στο εγχείρημα της Ανασυγκρότησης. Και ειδικότερα σύσκεψη στελεχών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, σύσκεψη στελεχών στο εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς και στελεχών στο κίνημα νεολαίας.

Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή μελών του Συντονιστικού στις Επιτροπές Προγράμματος, Διακήρυξης και Οργανωτικής Ανασυγκρότησης, καθώς και σε κάθε άλλη Επιτροπή που θα δημιουργηθεί σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο στη πορεία της Ανασυγκρότησης.

επιστροφή στην κορυφή