ΡΟΗ 24/7:

Γ. Ορφανός «Προτεραιότητα η ανάπτυξη της Θράκης»

10-11-2014 009

Ημερίδα από τη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

 

Την πεποίθηση ότι η Πολιτεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να επιλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες της Θράκης, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Όπως τόνισε στο περιθώριο ημερίδας που διοργάνωσε η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με θέμα «Θράκη, Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον», στόχος της Πολιτείας είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής. «Από τα 245 επενδυτικά σχέδια που έχει εγκρίνει το ΥΜΑΘ, ένα μεγάλο μέρος αφορά τη Θράκη, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, είτε αυτοί είναι χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι, Ρομά και Πομάκοι, θα βρούνε απαντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επικείμενη επαναλειτουργία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης την χαρακτήρισε «εξαιρετική απόφαση». «Γνωρίζουμε τον παραγωγικό ρόλο που έπαιξε τα προηγούμενα χρόνια», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

επιστροφή στην κορυφή