xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας

sith ds1

Εκλέχθηκαν τα μέλη Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη του προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας, στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Παράλληλα από τις σημερινές αρχαιρεσίες προέκυψαν και τα εκλεγμένα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενώ αύριο Δευτέρα θα ανακοινωθούν από τη Δημοτική Αρχή οι Αντιδήμαρχοι.
Ειδικότερα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε από τη συμπολίτευση ο Καλλικρατίδας Αρσένης. Για τη θέση του Αντιπροέδρου το Σώμα εξέλεξε τον Αστέριο Ψαρογιάννη, της μείζονος αντιπολίτευσης. Γραμματέας του Οργάνου εξελέγη η Μάρθα Ζέππου, της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

sith ds2

Οικονομική Επιτροπή

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες εξελέγησαν τα εκλεγμένα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή.
Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε τακτικά μέλη από τη συμπολίτευση τους κ.κ. Αθανάσιο Μαλλίνη και Αντώνη Φάλκο και αναπληρωματικά τους κ.κ. Ιωάννη Μαλίνη και Αβραάμ Σαλπικτίδη.
Τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, από πλευράς μείζονος αντιπολίτευσης εξελέγη ο Θεόδωρος Ληστής και αναπληρωματικό η Θωμαή Καρρά.
Τέλος, ο Ιωάννης Ζέππος εξελέγη τακτικό μέλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης και η Μάρθα Ζέππου αναπληρωματικό.
Να σημειώσουμε ότι στην Οικονομική Επιτροπή θα προστεθούν άλλα τρία διορισμένα μέλη, από τους Αντιδημάρχους που θα ανακοινωθούν αύριο.

sith ds3

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τη συμπολίτευση εξελέγησαν οι κ.κ. Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος και Θεοδόσης Παραλίκας και αναπληρωματικά οι κ.κ. Αθανάσιος Μαλλίνης και Εμμανουήλ Τσιάρας.
Ο κ. Αθανάσιος Ξανθόπουλος εξελέγη τακτικό μέλος από πλευράς μείζονος αντιπολίτευσης και ο κ. Δημήτριος Ζαφείρης αναπληρωματικό.
Τέλος, ο Ιωάννης Ζέππος εξελέγη τακτικό μέλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης και η Μάρθα Ζέππου αναπληρωματικό.

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2