xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υπογράφεται η σύμβαση για την οδοποιία του χωματόδρομου Σωζόπολης - Τρίγλιας

xwmatodromos

Το έργο έχει μήκους περίπου 5.200 μ. και προϋπολογισμό 1.070.000 ευρώ

Ακόμη ένα έργο οδοποιίας θα αρχίσει να κατασκευάζεται στο Δήμο Ν. Προποντίδας, καθώς αναμένεται εντός των επομένων ημερών η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου. Πρόκειται για ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από τη Σωζόπολη έως την Τρίγλια μήκους περίπου 5.200 μ. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.070.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.
Αφορά σε υφιστάμενο χωμάτινο δρόμο με προβλήματα. Παρουσιάζει ήπιο ανάγλυφο και κλίσεις, υψομετρικές διαφοροποιήσεις, λακκούβες και κροκάλες μεγέθους, ικανού να προκαλέσουν βλάβες στα κινούμενα οχήματα. Η υφιστάμενη χάραξη θα διατηρηθεί σε όλο το μήκος της, χωρίς να θιγούν ιδιοκτησίες και στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας. Προβλέπεται η κατασκευή υπόβασης, βάσης οδοστρωσίας θραυστού υλικού και ασφαλτόστρωση.

karras portraito5

Οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, ακόμη και το αγροτικό, δεν είναι ούτε πολυτέλεια ούτε και έργο βιτρίνας. Είναι έργο διευκόλυνσης, ασφάλειας και άμεσης ανταπόδοσης στον πολίτη. Με γνώμονα μόνο το συμφέρον των πολιτών θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας” ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 13:50
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2