xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συγχαίρει τον Μαργαρίτη Σχοινά

66987300 629181854234385 8031781816400609280 n

Επιστολή του προέδρου Γιάννη Κουφίδη

Τον Χαλκιδικιώτη Μαργαρίτη Σχοινά συγχαίρει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (δείτε αναλυτικά εδώ). Ο πρόεδρος του φορέα, Γιάννης Κουφίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Αξιότιμε κ. Αντιπρόεδρε της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Δεχθείτε εκ μέρους μου και εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας, ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για την Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής (Μετανάστευση, Ασφάλεια, Απασχόληση, Εκπαίδευση).

Η θέση που σας ανέθεσε η νέα πρόεδρος της Κομισιόν, κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δείχνει την εμπιστοσύνη της στις ικανότητές σας και προπάντων στο άτομό σας, καθώς και την πεποίθησή της ότι θα ανταποκριθείτε με επιτυχία στο δύσκολο, όσο και πολύτιμο έργο που έχετε να επιτελέσετε. Μια άποψη που συμμεριζόμαστε απολύτως και εμείς.

Για όλους τους Έλληνες, αλλά ιδιαίτερα για εμάς, τους κατοίκους της Χαλκιδικής από όπου είναι και η καταγωγή σας, η ανάδειξή σας στα ανώτερα επιτελικά αξιώματα της Ευρώπης, μας γεμίζει ενθουσιασμό, περηφάνια και συγκίνηση.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο σας και στα νέα σας καθήκοντα και ευελπιστούμε στη συνέχιση της πολύ καλής μας συνεργασίας και σε άλλες δράσεις".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2